Rondwandeling Ameide Tienhoven 5 km. Na de lunch de wandeling van 12 km.                  Bij aankomst zie je direct het markante Raadhuis (1644) liggen, samen met de andere fraaie huizen.   Vooral Het Ambachtshuis met wapen en jaartal 1760 op de voorgevel, springt eruit.

Automobilisten kunnen parkeren aan de dijk.  Bus 90 vanaf Utrecht arriveert om 11.00 en 12.00 uur bij de halte Oudendijk, recht tegenover Lekzicht. Loop hier de dijk af en je ziet direct Bistro Bientje. Voor 12 uur kan er nog koffie worden gedronken bij Bistro Bientje. Busreizigers die om 12 uur arriveren worden verzocht direct naar de bistro te lopen en we gaan dan direct lopen.

Terug in Ameide kunnen we om 13.00 uur naar wens iets drinken. De taart zal wel goed zijn in Het Bakhuis. Deze lunchroom wordt gerund door Marjolein. Zij was eerder finaliste in Heel Holland bakt. 

Na de lunch, zo rond 13.30 uur, lopen we verder naar Luistenbuul en moerasgebied Zouweboezem. De purper reiger o.a. komt hier veel voor. We lopen deels over plankiers naar een vogeluitkijkpunt. Omstreeks 16.45  zijn we weer terug in Ameide, in Bistro Bientje. Hier serveren ze o.a. pizza's voor schappelijke prijzen. Geef uiterlijk 17 april door of je mee wilt eten. In lunchroom Het Bakhuis kun je apart afrekenen. Voor de lunch wandelen we 5 km en daarna nog eens 12 km.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.