Ik wil graag vandaag het jaar goed beginnen met het 1e zaterdagcafé van 2024 en een gezonde wandeling. Wij gaan vandaag een wandeling van 12 km maken.

Dit is de route "De stappen van Van Gogh":

https://www.drenthe.nl/fietsen-wandelen/routes/4229351660/nieuw-begin-van-gogh-wandelroute

Via deze link kun jij je al een beetje inlezen.

Na afloop van de wandeling wil ik nog eventueel naar een restaurant gaan om wat te gaan drinken. Dan kunnen wij op het nieuwe jaar toosten.

Ik wil graag om 11.00 uur beginnen met de wandeling. Onderweg is er geen horeca, dus neem wat te drinken en eten mee als je dit fijn vindt, voor onderweg. Dit komt, omdat er een besloten feest is in het buurthuis van Stuifzand.

Volgens mij komen wij wel een bankje onderweg tegen.

 

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Behalve schilderen hield Vincent van Gogh  ook van wandelen. En heeft heel wat door Drenthe rondgestruind. Een leuke dag gehad met een mooie wandeling, door Hoogeveen en landelijk gebied. Ook door het buurtschap Siberië, die deed vandaag zijn naam alle eer aan.

  André bedankt voor de organisatie.

  • Hallo Betty,

    

   Ik vond het ook erg leuk om samen met jullie deze wandeling te maken.

   Zelfs bij Siberië nog sneeuw gehad 🫠

   Over enkele maanden nog maar eens op het programma zetten en hopelijk met een warm zonnetje.

   Tot snel bij een andere activiteit 

    

   André 

   Tot snel 

 • Hoi André, leuke en niet al te lange wandeling! Ik heb een afbeelding toegevoegd. Wil jij nog de andere gegevens invullen, zoals je telefoonnummer? Groet, Dirkje

  • Hallo Dirkje,

    

   Bedankt voor jouw berichtje.

    

   Snap alleen niet wat er fout is gegaan.

   Alles ingevuld en ook opgeslagen.

   Maar nu is er op meerdere plekken tekst verdwenen.

   Weer aangevuld met de juiste tekst.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.