• zondag 04-02-2024 van 12:00 tot 17:00
  • Plaats: Hattem
  • Laatste wijziging: 4 februari

Vandaag wil ik weer een zondagcafé organiseren.

Deze keer is er ook een wandeling bij (zie informatie hieronder).

Wij ontmoeten elkaar om 12.00 uur bij herberg Molencaten, waar wij eerst nog wat kunnen gaan drinken/eten.

Om 13.00 uur beginnen we met de wandeling.

Ik hoop je hier te ontmoeten!

 

ASSENRADEPAD

Ontdek het mooie buitengebied van Hattem, een Hanzestad aan de IJssel. Wandelen over een oud spoortracé, door een polder, bossen, en een landgoed. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Wandeling: het Assenradepad (11 km)

Startpunt: Herberg Molecaten, Molecaten 7 in Hattem

Openbaar vervoer: Bushalte Centrum in Hattem (vanaf station Apeldoorn en Zwolle). ’t Kleine veer (vaartijden: van de laatste week van april tot de laatste week van oktober)

Markering: Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Route combineren: Het Assenradepad is te combineren met het Wiseperpad en het Hoenwaardsepad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.

Horeca onderweg:

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Terug van een mooie wandeling rondom en door Hattem. Over het algemeen goed wandelweer, op het laatst wat miezerige regen. André bedankt voor de organisatie.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.