Vandaag gaan wij 2 musea in Tilburg bezoeken: De Pont museum en natuurmuseum Brabant. Beide musea zijn op loopafstand van het station. In museum De Pont kun je de Pont collectie op papier zien en fotografie uit de collectie van Marseille. Voor verdere info: www.depont.nl.

Het natuurmuseum heeft momenteel de tentoonstelling Leve het leven. Hierbij maakt het museum de bezoeker wegwijs in de biodiversiteit. Voor verdere info www.natuurmuseumbrabant.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Goedemorgen, voor mij vind ik het momenteel te veel reistijd m.n. terug en volgende dag alweer vroeg op pad, dus graag tot een volgende keer. Veel plezier in Tilburg, groetjes Debora 

 • Hallo frank

  Klopt. Wel langer reistijd. Minimaal half uur komt erbij.

  Groetjes margret

  • Dat is dan maar zo 

 • De NS zet snelbussen in

 • Stationssluiting Tilburg dwingt reizigers tot creatieve alternatieven

  TILBURG - Er wacht een uitdaging voor wie dagelijks met de trein reist: station Tilburg is van zondag 28 april tot en met maandag 13 mei gesloten wegens werkzaamheden. Hoe creatief zijn reizigers in het vinden van een alternatief voor de trein?

   

  Voor de activiteit in Tilburg. Groetjes Margret

 • Volgens mij is het www.depont.nl

   

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.