zondag, 12 mei 2024 (2)

Sunday 12-05-2024
9 mei 2024
donderdag
 • Hemelvaartweekend 2024

 • donderdag 09-05-2024 12:00 tot zondag 12-05-2024 16:30
 • Plaats: Hulsberg
 • Omschrijving:

  Gewijzigd naar 3 nachten

  Wie heeft er zin om 4 dagen te wandelen in het prachtige heuvellandschap in Limburg?

  Met zijn allen hebben we het volgende programma gemaakt:

  Op donderdag maken we een wandeling van zo'n 15 km rondom Hulsberg, evt kan die wat wo

 • Geplaatst door: Ingrid E
12 mei 2024
zondag
 • 2 heel verschillende musea in Tilburg

 • zondag 12-05-2024 van 12:00 tot 19:00
 • Plaats: Tilburg
 • Omschrijving:

  Vandaag gaan wij 2 musea in Tilburg bezoeken: De Pont museum en natuurmuseum Brabant. Beide musea zijn op loopafstand van het station. In museum De Pont kun je de Pont collectie op papier zien en fotografie uit de collectie van Marseille. Voor verder

 • Geplaatst door: henriette 53

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.