Bij De Moestuin starten we met wat drinken en eten we overheerlijke taart. Daarna gaan we op pad richting de Botanische tuinen Utrecht. Vervolgens komen we langs Fort Rhijnauwen, kasteel Rhijnauwen, een veld vol bunkers, Oud Amelisweerd, De Pepernotenberg, Nieuw Amelisweerd.

Landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen zijn eigenlijk 3 landgoederen: de landgoederen Oud en Nieuw Amelisweerd en landgoed Rhijnauwen. Natuur, cultuur en boerenbedrijven kenmerken het gebied.

Pauzeren doen we bij De Veldkeuken. Dit is één van mijn favoriete plekken. 

De Moestuin is goed bereikbaar vanaf Utrecht CS en je kunt er gratis parkeren. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • beste allen, ik heb zitten twijfelen maar nu toch de knoop doorgehakt. Morgen ga ik niet mee. 🥴 Heel jammer want ik vind het altijd reuze gezellig. Fijne dag! 

  Groetjes Hans

   

 • Ik heb bij Pizza Beppe gereserveerd om 17.30 uur. Hans, Rainer, Marion, Jan (niet wandelen wel eten) en ik gaan daar eten.

  Hans en ik zijn met de auto. Wie wil kan vanaf De Moestuin meerijden. Je kunt ook lopen vanaf De Moestuin.

  We parkeren rond 17.15 uur bij Albert van Dalsumlaan tussen huisnummers 3 en 99. Daar pikken we Jan op. In 8 minuten lopen we naar Pizza Beppe. Ik heb voor 6 mensen gereserveerd. Mocht jij ook nog mee willen? Laat het me even weten!

 • Leuk, zin in. Tot zaterdag. Ik ga niet mee naar de pizzeria. Past niet in mijn dieet helaas 

 •  Ook ik ga graag mee naar de pizzeria.

 • Ik ga ook mee  naar de pizzeria.

 • Ingrid, mij gaarne aanmelden voor de Pizzeria.

  Dank en groetjes Hans H uit Noordwijk 

 • Hoi allemaal,

  Ik zou het leuk vinden om na afloop bij Pizza Beppe (Jan van Scorelstraat 33 in Utrecht) te gaan eten. Wie heeft er zin om mee te gaan? Meld je op tijd aan, dan kan ik reserveren!

  https://www.pizzabeppe.nl/location/utrecht-oost

  Utrecht Oost – Pizza Beppe
 • 12373222078?profile=RESIZE_930x

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.