zondag, 11 juni 2023 (2)

Sunday 11-06-2023
11 juni 2023
zondag
 • Sallandse Heuveltocht Haarle 15 km. 11 juni 2023.

 • zondag 11-06-2023 van 10:30 tot 18:00
 • Plaats: Haarle (Overijssel)
 • Omschrijving:

  Vandaag gaan we een mooie wandeling maken over de Sallandse Heuvelrug en ik denk ook door landelijk gebied. De Sallandse-Heuvelrug is één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. De imposante heuvels stammen al vanuit de ijstijd. Zand

 • Geplaatst door: Betty de Gunst
 
 • Openluchtmuseum Enkhuizen

 • zondag 11-06-2023 van 12:00 tot 20:00
 • Plaats: Enkhuizen
 • Omschrijving:

  Vandaag gaan wij het openluchtmuseum in Enkhuizen bezoeken. Het Zuiderzeemuseum bestaat 75 jaar en daarom pakt het museum uit! Met een feestelijk programma in het buitenmuseum, een volledig gerestaureerde maquette en vanaf juni een jubileumtentoonste

 • Geplaatst door: henriette 53

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.