• zondag 11-06-2023 van 10:30 tot 18:00
  • Plaats: Haarle (Overijssel)
  • Laatste wijziging: zondag 11-06-2023

Vandaag gaan we een mooie wandeling maken over de Sallandse Heuvelrug en ik denk ook door landelijk gebied. De Sallandse-Heuvelrug is één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. De imposante heuvels stammen al vanuit de ijstijd. Zandverstuivingen en naaldbomen maken het indrukwekkende landschap af. De grond waarop je loopt is zanderig en heuvelig. Uiteraard zullen we onderweg ook pauzeren in dit prachtige natuurgebied.

Het dorp Haarle ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, er wonen circa 2100 mensen waarvan de helft in het buitengebied. En van oudsher is het een katholiek en agrarisch dorp.

Zie voor meer info.: www.wandelsporthaarle.nl

Doordat ik om het weekend werk en in mijn vrije weekenden al veel andere uitjes heb, waaronder in mei en juni ook van Aktivo is het mij niet eerder gelukt om iets te organiseren. Al werd het mij zo nu en dan gevraagd, dus hierbij organiseer ik deze wandeltocht. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • We hebben een mooie, bosrijke wandeltocht gehad met natuurlijke airco. De wind gaf ook fijne verkoeling al viel het op de kale stukken met mul zand niet mee. Geregeld gerust en ook werden er appels en water uitgedeeld. Liesbeth was als nieuw lid voor het eerst mee en ze vond het gezellig en heeft een mooie wandeldag gehad. Wie weet tot ziens bij een andere activiteit. Ondanks de hitte hebben we een mooie dag gehad.

  • Er zijn werkzaamheden aan het spoor, in ieder geval tussen Zutphen en Zwolle. 

  • Het belooft een warme dag te worden, er is onderweg een rust van de organiserende wandelvereniging. Maar neem voldoende te drinken mee. Verder zonnebrandcreme en eventueel een pet tegen de zon. Er wordt ook door de bossen gelopen, eventueel kunnen we kiezen voor de 10 km.

  • Er kunnen nog 2 personen mee carpoolen vanaf Station Zwolle. René rijdt al mee, laat het mij maar weten. Ik ben om 9:45 aan de achterkant/zuidzijde van dit station.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.